Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Het bedrijf is opgericht in 1895 door RE_gina en isi_DORO, waaruit de naam REDORO voorkomt. Het familiebedrijf is gekoppeld aan traditie, maar dynamisch aanpast aan de ontwikkelingen van de markt. De passie en geheimen om REDORO extra vergine olijfolie, 100% Italiaans, te maken zijn al meer dan 100 jaar doorgegeven van vader op zoon. In de jaren '90 kwam de switch van lokaal, nationaal tot een internationaal productiebedrijf, dat de smaak en kwaliteit van REDORO in elke keuken en op elke tafel brengt. REDORO extra vergine olijfolie wordt geproduceerd in de heuvelachtige gebieden van de provincies Verona, zoals Mount Lessini en andere heuvels gelegen nabij het Gardameer. De positie, de hoogte en de kalkhoudende aard van deze gronden zijn bijzonder geschikt voor de teelt van olijfbomen. Mede dankzij het milde klimaat is het ideaal om het hele jaar door olijfbomen te telen. De "Extra" kwaliteit werd geboren uit een zorgvuldige selectie van olijven. Geoogst op de Venetiaanse heuvels worden ze verwerkt met de traditionele koude extractiesysteem. Deze olie met fruitige smaak en fruitige geur, heeft een diep groene kleur met gouden reflexen.
Heerlijk in te dippen met brood, salades en bij het koken.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad